slutsålt

Invigningsshow

Välkommen till 2018-års invigningsföreställning av Uppsala Magic & Comedy! Du kommer att mötas av magi och humor, av svenska och internationella artister i toppklass. Skratta tillsammans med folkkära Babben Larsson och rutinerade Jörgen Sjöberg. Förundras av magikern David Persson, Uppsalas egen trollkarl Johan Ståhl och kortmagikern Anson Lee, influgen från Taiwan.

Babben Larsson är en folkkär artist som inte behöver någon närmre presentation. Babben är en allkonstnär inom underhållning med en karriär inom teater, sång, tv och stand up. Vad hon än åtar sig ligger grunden i hennes roll som komiker.

Jörgen Sjöberg är en omtyckt komiker som har arbetat med stand up sedan 90-talet. Sjöberg har en enorm energi och ett medryckande kroppsspråk som får publiken på fall. Från Osby har han tagit sig till många stand up-scener runt om i Sverige och syns ofta på anrika Norra Brunn i Stockholm.

Med ett genuint intresse för sin publik och viljan att skapa minnesvärda, roliga och magiska upplevelser levererar David Persson magi från scenen eller på nära håll. Drivkraften finns
i mötet med publiken och det magiska som sker i folks ansiktsuttryck! Förvåningen, skrattet, applåden eller jublet som faller när någon blivit hjälte på scenen eller ett mindre mirakel har skett.

Den prisbelönte magikern Anson Lee från Taiwan har uppträtt över hela världen för tiotusentals människor. Han har erkänts som en av de bästa kortmanipulatörerna med sin unika stil och teknik. Hans kortakt har visats i tv-shower världen över, på the Magic Castle i Hollywood och på internationella magikonvent i Asien, Europa och USA.

Johan Ståhl är Uppsalabo men har hela världen som sin arbetsplats. Han har tidigare gjort egna produktioner på Uppsala stadsteater, bl.a: Mitt liv som trollkarl (2009) och En trollkarls bekännelse (2013) och är nu högaktuell med showen Gula Grodan. Johan har vunnit priser i London, Köpenhamn, Venedig, Peking, Atlanta, San Diego och Las Vegas. Han har gjort över 122 föreställningar på The Magic Castle i Hollywood.

· Invigningsshow ·

Lokal:
Tid:
19:00
Längd:
75 minuter
Pris:
Slutsålt!
Uppsala Magic & Comedy