Gatushower Valborg

Valborg är något av Uppsalas nationaldag. Vi vill bjuda Uppsalabor och inresta gäster på gratis shower där många rör sig, i Uppsala City!

En av dagens artister är Abigail Collins. Agigail är den utbildade balettdansösen som vridit sin karriär åt en annorlunda riktning. Ofta är gatan hennes scen och hon har två gånger tilldelats Best Street Performer Award i Australien. Hon är född i London och har idag hela världen som sitt arbetsfält.

Arkadia har arbetat som underhållare i nästan hela sitt liv.  Vid 14 års ålder såg han en gatuartist i Covent Garden vilket förändrade hans liv.  Beväpnad med trolleri, styltor och jonglering levereras shower du aldrig sett förr. Arkadia är syns regelbundet på Sveriges största barnkanal, på Lisebergs scener och på festivaler runt om i Sverige.

Varietéartisten Caligari roar barn och vuxna med allt från barnprogram i TV till föreställningar på festivaler och kulturhus. Spänning och galna konststycken blandas när Caligari uppträder. Alltid med härlig publikkontakt. Hans shower innehåller jonglering, magi och en stor del glädje. Caligari är en av medlemmarna i Magikergränd och har medverkat i ett väldigt uppskattat familjeprogram i TV nyligen.

Välkommen till Celsiustorget!

· Gatushower Valborg ·

Lokal:
Tid:
11:00
Språk:
Pris:
Fritt inträde!
Uppsala Magic & Comedy