Close Up Gala

Close-up magi sker på nära håll med en stor del fingerfärdighetsmagi. Den här föreställningen innehåller close-up magi av absolut världsklass med artister från hela världen.

Med en skön mix av magi och humor möter Jimmy Svärdhagen sin publik med värme och glimten i ögat. Jimmy gör ca 100 shower per år i Sverige och har även stått på scener i Finland, Tyskland, Holland, Schweiz och USA. Jimmy har tagit ett par SM-titlar i trolleri och medverkat i ”Talang” i TV4.

Carl Tillenius är killen som tog tjänstledigt från bankjobbet och hoppade på sommarturnén som skulle ta honom till Sveriges många scener. Det blev startskottet och steget som gjorde hobbyn till hans yrke. Idag reser Carl över hela landet och uppträder. Norra Brunn och Svenska Humorklubben är två klubbar han gästar ofta. Carl är en artist med glimten i ögat som bjuder på magi med en stor dos av humor.

Uppvuxen i Hamburg som dotter till illusionistparet Frederik och Margit har magi alltid varit en del av Alana Mohlmanns liv. Hon gjorde sitt första scenframträdande redan som femåring. Alana tar dig till en värld av underverk som går långt bortom klassisk magi. Hon möter publiken med charm, elegans, energi och är riktigt skicklig på att manipulera. Varje ögonblick med Alana blir ett magiskt minne för livet.

Woody Aragón är en av de mest inflytelserika kortmagikerna just nu. Från Toledo, Spanien, reser han världen över för att uppträda. Vid sidan av scenen skapar han egna trolleritrick, föreläser och utbildar andra trollkarlar. Räkna med att bli förtrollad av hans starka akt.

Kvällen leds av Fredrik Anderssson. Fredrik anses vara en av Sveriges bästa skämtförfattare. Hans show ”Serial Joker” vann pris som årets bästa föreställning på Svenska Standupgalan 2015. Andersson har arbetat med manus till många svenska humorprogram, såsom 100%, Extra! Extra!, Morgonsoffan, Veckans Nyheter och Parlamentet. Fredrik började sin karriär som trollkarl, och på festivalen åtar han sig rollen som konferencier på Close Up Galan.

 

· Close Up Gala ·

Lokal:
Tid:
19:00
Längd:
75 minuter
Genré:
Pris:
295 kr
 
Uppsala Magic & Comedy